... vad länge sedan det var jag gjorde ett inlägg här! Och jag kan inte ens skylle på att det har varit julhandel (automatiskt mycket att göra), sjukdom eller något annat. Den enda förklaringen jag har är att jag varit glömsk, haft praktikanter och ja, så har tiden sakta runnit förbi...
 
Men vad har hänt sedan dess då?? Jag har varit på Kick-Off med Handelsstad Norrtälje, den "nya" köpmannaföreningen. God mat, trevligt sällskap och bar underhållning. Tyvärr blev det inga fotografier från denna roliga tillställning. I planerna framöver finns att gå på företagargalan här i Norrtälje som går av stapeln i början av November samt Augustgalan 2012 där vinnarna av Augustpriset tillkännages.
 
Vadan nytt på Bokhimlen?
För alla er som älskade Femtio nyanser av honom, nu har den äntligen kommit, den hett efterlängtade del 2 i Femtio nyanser-trilogin, Femtio nyanser av mörker....
 
 
.... och för alla Kepler-fan; den femte November kommer den, del fyra om Jonna
Caroline:
Då var den här,tråkigt nog, Albins sista dag som prao :-(. Han har varit en duktig och flitig praoelev, som inte har varit rädd för att prova nya saker! Han har även varit en stor källa till visdom för denna något underutvecklade hjärnas kunskaper om nutida, alternativ, ungdomslitteratur. Så allt konstigt, knasigt och på alla vis konstigt, som kommer att finnas hädanefter i affären är en produkt av Albins inspiration på ägarinnan... :-)
 
Nu börjar den sena höstutgivning att komma ut i butken: P.D James När döden kommer till Pemberley kom precis idag in till butiken. Karin Brunk Holmqvists Surt sa räven om rabarberna behöver vill ingen närmare presentation, många och goda skratt utlovas! På väg in är nya Lynley: En lögn att lita på. Och DET ÄR SANT Kepler kommer ut senare i månaden med Samlaren.
 
Albin:
Jag tycker att det har varit roligt att vara här och att jag har fått göra lite olika saker ( det som man kan göra i en bokhandel ) =)
Jag har testat kassan, fixat i lagret, dammat och fixat mera saker! Det var roligt men något långtråkigt att vara här.
För er serie intreserade så vill jag tipsa om om Ola Skogäng´s , Thos Ockulta Kuriositeter.
Del ett , Mumiens Blod
Del två , De förlorade sidornas bok
Och del tre , I dödskuggans dal
Och del fyra kommer 2013.
Och om man vill läsa en bok så kan jag tipsa om , De utvalda Tankeläsaren av Kristin Cashore.
Desutom så har vi GODIS i butiken nu så skynda er hit och köp böcker så får ni smaka kolor!
Hej då
 
Albin, Caroline//
Oj,
vad tiden går! Igår var det exakt 2 månader sedan jag öppnade dörren till min lilla affär för första gången. Och vilka månader sen! Stort tack till alla trogna kunder, och nytillkomna, som fortsätter att handla av oss!
Vad händer annars då? Julplaneringen är i full gång (känns lite udda, men, men), vi har MARKNAD senare i veckan, och Albin har gjort sin första praodag - jättekul! Bokmässigt är det lugnare nu, vi inväntar några av senhöstens giganter, så håll utkik senare i månaden samt mot nästa månadsskifte, då kommer en hel del med bra författare med nya alster!
 
Tror att det var allt för denna gång... :-)
 
//Caroline