Nu börjar det märkas! Dagarna blir längre, mörkret dra sig så sakteliga bakåt och ger vika för ljuset, och solen skiner allt mer! Underbart!! Även i Norrtälje Bokhandel sker det förändringar. Vi håller på för fullt och flyttar om både böcker och inredning, tanken är att få en öppnare och ljusare yta med lättsynliga, och framför allt, lättillgängliga böcker. Framtiden får utvisa om det blev så... Äntligen har vi kommit igång med att göra en hemsida, förhoppningen är att den skall kunna lanseras under februari, ska bli spännande att få se och höra vad som tycks om den!

 Så till den riktigt, riktigt, spännande nyheten. Norrtälje Bokhandel blir från och med februari-numret den nya "boktipsaren" i Roslagsliv! Första deadline är om en vecka, så jag gnuggar geniknölarna för fullt för att det ska bli riktigt bra och intressant.

 På bokfronten är det intet nytt så här långt, vi hade en ganska så intensiv period direkt efter nyår när det kom mycket nytt i pocket. Nu är det stiltje inför årets begivenhet: Bokrean, som i år startar den 26/2, och som vi här på Norrtälje Bokhandel kommer att fira med ett stoort midnattssevent!! Varmt Välkomna!!

 //Caroline